Okulumuz Hakkında

Selçuklu Anaokulu
Sakarya Mah. Ahmet Kabaklı Cad. no/27 Selçuklu / KONYA
03322514177
03322490084 .
https://selcukluanaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Okul öncesi eğitimde; bilimsel ve teknolojik yenilikler doğrultusunda örnek gösterilen; güven ve huzurun odağı, öncü bir kurum olmaktır.

MİSYON

Okulumuzda öğrenci merkezli bir anlayış benimsenmiştir. Selçuklu Anaokulu olarak özgüvenli, hayal gücü gelişmiş, sorun çözebilen, doğruluğu, dürüstlüğü, hoşgörüyü, sevgiyi ve saygıyı bir hayat tarzı haline getirmiş bireyler yetiştirmek için varız.

BAŞARILAR

Okulumuz “Konya’da Anaokulu ve İlköğretim Okullarında Çevre Bilincini Geliştirme Projesi” kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından “Teşekkür Belgesi” almıştır. Konya Valiliği tarafından; 18-12-2002 tarihinde yapılan denetim sonucunda eğitim bölgesinde en başarılı kurum olarak belirlenerek “Başarı Belgesi” ve 05.06.2004 tarihinde “Uygulamalı Çevre Eğitimi Projesi” kapsamında “Teşekkür Belgesi” ile onurlandırılmıştır. Okulumuz 2009 yılında Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan denetimde temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunduğundan “Beyaz Bayrak” almıştır. Yapılan denetimler sonucunda Konya İl Milli Eğitim Müdürümüz Halil Şahin ve Müfettişler Kurulu Başkanımız Tahir Yurtseven tarafından da 2009 ve 2010 yıllarında bölgede en başarılı okul seçilmiş ve “Başarı Belgeleri” ile onurlandırılmıştır. Okulumuz ayrıca EKO OKULLAR PROJESİ kapsamında YEŞİL BAYRAK ve TSE KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ kapsamında çalışmalarımız sonucunda ISO 9001 KALİTE BELGESİ almıştır. Bunlara ek olarak okulumuz, yine TSE GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMLERİ EĞİTİMİ sonucunda, TSE ISO 22000 BELGESİ ve BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde BESLENME DOSTU OKUL ünvanını almıştır. 2019,2020 ve 2021 yıllarında devam eden projeler kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucu e-Twinning Avrupa Kalite ödülü ve e-Twinning okulu olarak başarılarına yenilerini eklemiştir.e-Twinning ve Erasmus projelerimiz halen devam etmektedir.
Öğretmen :17
Öğrenci :294
Derslik :8
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :700
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam Gün ve İkili egitim

Öğretim Şekli

Tam Gün ve İkili egitim

Ders Başlama ve Bitiş

07:30-17:30

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Dogal Gaz

Servis Bilgisi

Var

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

8 km 4 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Merkez ilçe

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

e-Twinning Projeleri - Journey of a Tree -By The Power of Words

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

“Journey of a Tree” Erasmus+ K210