“By The Power Of Words” eTwinning Project

Okulumuz Ayçiçekleri 5 Yaş G Şubesi Öğretmenleri  Yasemin ATILGAN ile eTwinning projesi “By The Power Of Words” ile kelimeler dünyasında bir serüvene çıktılar.

Erken çocukluk yıllarında ; Kelimeler çocukların gelişimi için çok önemlidir. Araştırmalar, bir çocuğun öğrenme yolculuğundaki en büyük faktörün dili ne kadar kullandığı olduğunu göstermiştir. Çocukların farklı kelimeleri öğrenmeleri ve kullanmaları, dili etkili kullanmaları, öğrendikleri kelimeleri kendilerini ifade etmek için kullanmaları, sosyal gelişimlerini olumlu yönde etkilemeleri, kelimeleri doğru telaffuz etmeleri ve yaratıcı fikirler oluşturmaları amacıyla okul öncesi öğrencilerine yönelik hazırlanan bu projede, öğrendikleri kelimelerle dil gelişimine yönelik materyaller; öğrencilerin gelişimlerine bütünsel olarak katkı sağlanması amaçlanmaktadır.

Bu proje ile Türkiye-Portekiz -Litvanya- Slovekya- Yunanistan ülkelerindeki öğrenciler her “Kelime Avcısı” olarak yeni yeni kelimeler ile tanışacaklar.

24-02-2024

24-02-202424-02-2024